De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Video op websites, het werkt.

Al een tijdje zit ik te wachten op mooie voorbeelden van video op hotelwebsites. Veel mensen hebben nu ‘snel’ internet en wat geeft er nu een beter beeld van een hotel ? Ik heb het hele internet afgezocht maar tot voor kort niet veel meer gevonden dan ‘Bahama resorts’ met standaard plaatjes.

Vorige maand waren we in Brugge en daar gebeurd het dus, meerdere hotel hebben daar leuke video presentaties op hun site,

De videos blijken werk van een buro’tje in Antwerpen (kosten 1500 euro). Met de kerst heb ik mijzelf een videocamera kado gedaan maar die zit nog steeds in de doos (tja, geen tijd).

Gisteren kreeg ik voor het eerst een emailtje met ‘een videootje op de website kunnen jullie dat?’ Oeps snel maar wat gaan oefenen met die camera.

Vorige

Het best bewaarde geheim

Volgende

Het best bewaarde geheim (2)

  1. Hoi Willem,

    Nog geen video maar wel hebben we sinds kort panorama foto’s op onze website.Deze werken ook prima.Ze moeten alleen nog wat beter vindbaar worden.

    Groet Eelke

    De Oude Herbergh

  2. The Halkin in Londen (Belgravia) heeft een flash site die er wel gelikt uit ziet.

  3. € 1.500,- voor 1 video vindt ik zakelijk gezien veels te duur. Kijk eens op onze site http://www.video-advertentie.nl onder Onroerendgoed. Deze video’s zijn voor de helft goedkoper gemaakt en draaien niet onder Flash maar onder de WindowsMedia 9 player, een player die momenteel iedereen op de PC heeft staan en waar mooiere streams mee kunnen worden getoond dan met de Flasy-player!

    Erik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén