De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

Special Hotels


Ze zijn in de lucht Special Hotels. Nu eens kijken of het wat wordt. Het is een site waarbij de bezoekers rechtstreeks kunnen boeken. Deelname is wel duur….

Update 2020:

Specialhotels.nl biedt een selectie van uitsluitend originele en bijzondere hotels, B&B’s en gastenverblijven in Nederland, België en Luxemburg. Alle accommodaties hebben een uniek, eigen karakter. De hoteliers weten als geen ander hoe ze u als gast in de watten kunnen leggen. Alle accommodaties zijn op persoonlijk gevoel geselecteerd en door ons bezocht. U kunt daarom al uw vragen aan ons stellen, we adviseren u graag op basis van uw wensen.

Het boeken van een verblijf gaat snel en eenvoudig. De beschikbaarheid van de accommodaties is up tot date en alle kamers zijn direct online te boeken. U betaalt bij ons geen boekingskosten, de prijzen voor kamers en arrangementen zijn altijd concurrerend en marktconform.

Specialhotels.nl is in 2004 gestart door Dany Hanusch en Robbert Baron. Ik ben zelf in 2012 bij Specialhotels begonnen. Ik reisde altijd al graag in binnen- en buitenland, het liefst alleen en zo avontuurlijk mogelijk zonder een vast plan. Op die manier had ik de leukste ontmoetingen en de mooiste reiservaringen. ‘Go with the flow’ heeft me altijd aangesproken en dat doet het nog steeds.
Nu met ons zoontje erbij, merk ik dat ik het fijner vind om wel voorbereidingen te treffen voor vertrek. Ook voor korte, romantische tripjes samen met mijn partner zorg ik ervoor dat alles vooraf goed geregeld is.

Ik help u graag bij het vinden van het perfecte hotel of B&B voor jullie weekendje weg. Wij zullen er alles aan doen om jullie verblijf in één van de bij ons aangesloten accommodaties een echt bijzondere ervaring te laten zijn!
Gerdy Roest

Vorige

Bedden

Volgende

Samen in GDS?

  1. Deelname aan Special Hotels is gratis, alleen als de hotelier een boeking ontvangt betaalt hij commissie (achteraf). De gast betaalt rechtstreeks aan de hotelier. Specialhotels.nl krijgt veel free publicity, omdat alle onze bijzondere en romantische hotels direct online te boeken zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén