Badhu
Leuke naam, Badhu. Het komt van badhuis, maar de eigenaars hebben besloten “is” eraf te laten. Dan klinkt het wat internationaler. Ik vind het goed klinken.

Badhu is een oud badhuis dat is omgetoverd in een restaurant met 8 hotelkamers met Arabisch sausje. Ziet er leuk uit en is ook leuk geprijsd. Is al vanaf februari 2009 open. Er komt ook een haman bij, maar die is pas in november klaar.

Ik zag het beschreven in de steeds beter wordende glossy Eigen Huis en Interieur van augustus geloof ik. Vervolgens op zoektocht op internet. En dan is het resultaat teleurstellend. Zeer teleurstellend eigenlijk: Het gevolg van webontwerpers die naar mijn idee geen sjoege hebben. Wat is het geval? De site van Badhu is bijna volledig in Flash. Daar sta je dan als blogger, je denkt iets leuks te melden te hebben, maar dan wil je er natuurlijke een fotootje bij plaatsen. Niet op de eigen website van Badhu te vinden…. In Google afbeeldingen gezocht op Badhu…niks te vinden. Dan maar geen foto erbij geplaats.

PS: Is het misschien een idee hier eens een prijsvraag voor de beste Nederlandse hotel website uit te schrijven?

Update by Happy Hotelier januari 2020: Jawel de site is veranderd en ik heb een foto van het web kunnen plukken.