Soul Suites

Jeanette Doeze (who started B&B Slapen Enzo around 2005, one of the trendsetters in Antwerp) launches a new concept: SOUL SUITES.

The suites are apartment style (incl. an open style kitchen, decorated with a mix of modern and vintage furniture). Decoration is done by Jeanne van de Meulengraaf (from Hal2, decorators who also did this boutique hotel in Bodrum).

Apartments are approximately 70m2, nice and spacious, wireless inter-net is provided. Room rate 150 per night. Opening this April.

Update door Happy Hotelier op 24 januari 2020:

Soul Suites blijkt inmiddels gesloten. Ik heb nu maar een categorie “gesloten” hier op het blog aangemaakt. Waarom? Omdat het hier een baanbrekende jongedame betreft met baanbrekende concepten. Ik vond bovendien nog wat info over Soul Suites en een gelijkende naam die geen verband heeft…

Soul Suites is een trendy hotel dat gelegen is op de Marnixplaats in Antwerpen. Jeanette Doeze opende dit hotel in het hartje van de Antwerpse modewijk, vlakbij tal van trendy cafés en restaurant.

Jeanette Doeze opende vroeger al de B&B Slapen Enzo, dat later Maison Delaneau werd.

Soul Suites telt 3 suites van 70 vierkante meter. Elke suite heeft een slaapkamer, badkamer, salon en keuken en werd ingericht door Jeanne van de Meulengraaf.

Een kamer bij Soul Suites Antwerp kost 150 euro.

Source Apen
en:

Toen het pand naast de voormalige Bed & Breakfast “Slapen enzo” vrij kwam, ontstond bij zaakvoerder Jeanette Doezé dan ook de droom om beide panden te verenigen in één luxehotel. Ze vond een partner in Luc Dheedene, de man achter de Antwerpse hotspots, Verso en Martini Bar. Haar vakmanschap en zijn trendgevoeligheid resulteerde in Maison Delaneau.

Maison Delaneau had elf exclusieve kamers en suites, waarvan enkele voorzien zijn van jacuzzi, open haard, privé-tuin of sauna.
Voor de inrichting werd beroep gedaan op interieurarchitect Stephan Hommerin. Het resultaat is een strak, tijdloos design waarbij vernieuwend vormgeving hand in hand gaat met natuurlijke grondstoffen en geavanceerde technologie.
De meeste kamers zijn bovendien voorzien van laptopsafe, minibar en internet.

Delaneau Spa

Elk gerespecteerd luxehotel heeft een spa die uitnodigt tot relaxatie en schoonheidsverzorging. Zo ook Maison Delaneau. De spa is een oase van rust met sfeervolle massagekamers, een hydrotub, hammam en wetroom. Als eerste schoonheidsinstituut in België wordt in Spa Delaneau bovendien gewerkt met de producten van REN, een naam die bij beauty addicts niet onbekend in de oren zal klinken. Celebs als Kate Moss zijn grote fan waardoor dit hippe Britse cosmeticamerk snel een cultstatus verwierf. Terecht, want alle producten van REN zijn vrij van parabeen en andere synthetische ingrediënten.
De bio-actieve bestanddelen garanderen een zichtbare verjonging van de huid. Gecombineerd met ontspannende gelaat -en lichaamsverzorgingen betekent dit het neusje van de zalm. De treatments op de ‘menukaart’ van Delaneau Spa spreken dan ook tot de verbeelding.

Een greep uit het aanbod: serenity ( drukpuntmassage voor het gelaat), day is done ( glycolactic peeling voor een stralende huid) of bliss (een diepe lichaamsmassage met hete en koude lavastenen). Aangezien de spa ook toegankelijk is voor niet-hotelgasten, werd ook gedacht aan snelle behandelingen, ideaal voor tijdens de lunchbreak. Onder de verzamelnaam ‘small wonders’ is er onder andere de ‘quick fix (een pre party gelaatslift van 30 min), de sugar wax en de ‘real man’ (een gelaatsverzorging voor mannen, duur 60 min).

Bron:Apen

en
Verwarring kan ontstaan bij The Soul Antwerp