De Leukste Hotels, - B&B's - Villa's en - Vakantiehuizen voor het Weekend!

XO Private Collection


Wat heeft automerk Spijker met hotels? Op de Miljonairsbeurs deelde Spijker de zeer luxe World Wide Edition van (weer een) Hotel/Resort gids uit aan relaties. Via een vriend die er wel was, kreeg ik um en het is smullen hoor! Niet alleen een weekendje, maar maanden kun je zoet zijn met het bezoeken van de hotels en resorts die daarin genoemd staan. Je kunt er ook adressen vinden om een private jet te huren voor de veraf gelegen resorts. We komen ook weer een paar bekende weekendhotels tegen. The Blakes heet hier al The Dylan.
XO staat overigens voor Extra Ordinary.
Smul mee via XO Private Collection
Toegevoegd op 6-1-2005: de link naar Spyker. En dan blijkt dat ze zich Spyker noemen ipv Spijker…Ik las dit nog eens door en dacht: “Ik moet dit wat duidelijker maken, want er is wel een Spijker die met hotels te maken heeft, nl Cas Spijker….”.
Update 2020:
Spijker (of Spyker) is inmiddels ook al geschiedenis…Het als hotel herrezen historische Palais Coburg in Vienna (foto) bestaat nog wel en is onderdeel van de XO collectie.

Vorige

Kapitein Igloo!

Volgende

De Kunst van het Ontbijt

  1. Hier, bij Interscaldes kun je in ieder geval wel je helicopter kwijt!

  2. Willem

    Smullen geblazen! inderdaad. Tja de miljonairsbeurs, daar hebben ze blijkbaar een heel andere definitie van een easyjet hotel, meer een hotel zonder parkeerproblemen ( waar kan ik hier ergens mijn jet kwijt?)

  3. Willem

    whats in a name, de chef kok daar heet Jannis Brevet hmm……. hij heeft in iedergeval zijn rijbewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén